WERKEN

De op deze site aangeboden werken komen uit mijn eigen collectie. Alle werken zijn gedocumenteerd en op de site beschreven. De etsen kunnen het beste beoordeeld worden door op de detailpagina van de betreffende ets op de daar getoonde afbeelding te "klikken". U krijgt dan in een zogenaamde "lightbox" een grote afbeeelding te zien.

Veel genoegen bij het bekijken,

Rombout van Zwetselaar 

 

PRIJZEN

Werk van Jan Montyn wordt via galeries en via veilingen verkocht. Tussen galeries en veilingen bestaat vaak een prijsverschil. Op veilingen is het aanbod veelal beperkt, de prijzen variëren dan van €100 tot €250 per werk. De prijs die een galerie vraagt is hoger en kan soms oplopen tot €750 à €1.000. De prijzen op deze site liggen in het algemeen gesproken tussen €150 en €300. De prijs is mede afhankelijk van het jaar waarin de ets gemaakt is, de omvang van de oplage en de grootte van de ets. Indien er kleine aanmerkingen zijn aangegeven op de fysieke kwaliteit gelden lagere prijzen.

 

INDELING VAN DE WERKEN

De werken die aangeboden worden zijn op de site beschreven. Zij zijn ingedeeld in de categorieën "Boeken", "Series" en "Enkele bladen". Indien van een boek of serie alle of een substantieel aantal etsen aangeboden worden, zijn deze etsen bij "Boeken" of "Series" opgenomen. Indien een afzonderlijke ets van een serie of boek beschikbaar is, is dit werk bij de "Enkele bladen" opgenomen. In deze gevallen is vermeld bij welke serie de ets behoort.

 

Het is mijn uitdrukkelijke wens om de werken waaruit de series bestaan zo veel als mogelijk bijeen te houden. Alle werken die in de categorieën "Complete Boeken" en "Complete Series" zijn opgenomen, zijn dan ook niet afzonderlijk te koop.

Indien u een werk wilt aanschaffen, kunt u contact opnemen via de link die bij het werk is geplaatst. Hierna ontvangt u per mail een bevestiging. Na ontvangst van de verkoopprijs wordt de ets in een koker verpakt en naar u verzonden via GLS. De kosten van verzending zijn voor onze rekening.

Enkele bladen 56 Kunstwerken

1961 - 2010
Bekijk werken

Series 24 Kunstwerken

1965 Yoni - Linga
Bekijk werken

1989 De vier jaargetijden
Bekijk werken

1993 Azië
Bekijk werken

1998 Tan - Chung - Ai
Bekijk werken

2000 De muren van Cambodga
Bekijk werken

2002 I Love You
Bekijk werken

2008 Érosie de la terre
Bekijk werken

Boeken 79 Kunstwerken

1965 Images nocturnes
Bekijk werken

1969 Antipolis
Bekijk werken

1969 Études I/II/III
Bekijk werken

1990 Gezichten van zon
Bekijk werken

2000 "Het veranderende land ~ ""Landscapes"" of the cha
Bekijk werken

2007 Begin van een wereld
Bekijk werken

1964 Het boek Elja
Bekijk werken

1970 Des sceaux des planètes
Bekijk werken