WERKEN

De op deze site aangeboden werken komen uit mijn eigen collectie. Alle werken zijn gedocumenteerd en op de site beschreven. De etsen kunnen het beste beoordeeld worden door op de detailpagina van de betreffende ets op de daar getoonde afbeelding te "klikken". U krijgt dan in een zogenaamde "lightbox" een grote afbeeelding te zien.

Veel genoegen bij het bekijken,

Rombout van Zwetselaar 

 

PRIJZEN

Werk van Jan Montyn wordt via galeries en via veilingen verkocht. Tussen galeries en veilingen bestaat vaak een prijsverschil. Op veilingen is het aanbod veelal beperkt, de prijzen variëren dan van €100 tot €250 per werk. De prijs die een galerie vraagt is hoger en kan soms oplopen tot €750 à €1.000. De prijzen op deze site liggen in het algemeen gesproken tussen €150 en €300. De prijs is mede afhankelijk van het jaar waarin de ets gemaakt is, de omvang van de oplage en de grootte van de ets. Indien er kleine aanmerkingen zijn aangegeven op de fysieke kwaliteit gelden lagere prijzen.

 

INDELING VAN DE WERKEN

De werken die aangeboden worden zijn op de site beschreven. Zij zijn ingedeeld in de categorieën "Boeken", "Series" en "Enkele bladen". Indien van een boek of serie alle of een substantieel aantal etsen aangeboden worden, zijn deze etsen bij "Boeken" of "Series" opgenomen. Indien een afzonderlijke ets van een serie of boek beschikbaar is, is dit werk bij de "Enkele bladen" opgenomen. In deze gevallen is vermeld bij welke serie de ets behoort.

 

Het is mijn uitdrukkelijke wens om de werken waaruit de series bestaan zo veel als mogelijk bijeen te houden. Alle werken die in de categorieën "Complete Boeken" en "Complete Series" zijn opgenomen, zijn dan ook niet afzonderlijk te koop.

Serie - 2008 Érosie de la terre

Érosie de la terre
Bekijk werken

Blue moon
Bekijk werken

Paksane Laos
Bekijk werken

"Cantoh, Mekong Cambodia"
Bekijk werken

Jardin de Hi-en Salernes
Bekijk werken