Jan Montyn Collectie

 

WERKEN

De werken die aangeboden worden komen uit mijn eigen collectie. Al deze werken zijn gedocumenteerd en op de site beschreven.

 

Een deel van de aangeboden werken vindt u op deze pagina. Wilt u de andere aangeboden werken zien en bent u serieus geïnteressseerd een werk van Jan Montyn aan te schaffen, dan kunt u een afspraak maken via info@janmontyncollection.com

 

Op de site kunt u de etsen het best beooordelen door op de detailpagina van de betreffende ets op de daar getoonde afbeelding te "klikken". U krijgt dan in een zogenaamde "lightbox" een grote afbeeelding te zien.

 

Veel genoegen bij het bekijken,

Rombout van Zwetselaar 

 

PRIJZEN

Werk van Jan Montyn wordt via galeries en via veilingen verkocht. Tussen galeries en veilingen bestaat vaak een prijsverschil. Op veilingen is het aanbod veelal beperkt, de prijzen variëren dan van €100 tot €250 per werk. De prijs die een galerie vraagt is hoger en kan soms oplopen tot €750 à €1.000. De prijzen op deze site liggen in het algemeen gesproken tussen €150 en €300. De prijs is mede afhankelijk van het jaar waarin de ets gemaakt is, de omvang van de oplage en de grootte van de ets. Indien er kleine aanmerkingen zijn aangegeven op de fysieke kwaliteit gelden lagere prijzen.

 

INDELING VAN DE WERKEN

De werken die aangeboden worden zijn op de site beschreven. Zij zijn ingedeeld in de categorieën "Boeken", "Series" en "Enkele bladen". Indien van een boek of serie alle of een substantieel aantal etsen aangeboden worden, zijn deze etsen bij "Boeken" of "Series" opgenomen. Indien slechts één ets van een serie of boek beschikbaar is, is dit werk bij de "Enkele bladen" opgenomen. Er is dan wel vermeld bij welke serie de ets behoort.

 

Het is mijn wens om de werken waaruit de series bestaan zo veel mogelijk bijeen te houden. Alle werken die in de categorieën "Complete Boeken" en "Complete Series" zijn opgenomen, zijn in principe dan ook niet afzonderlijk te koop.

Serie - Érosie de la terre

2008 - Paksane Laos

2008 - Paksane Laos

260 x 165 mm (327 x 242 mm)

work_id:4185
specific_id:2212-1-05
cataloque_id:3711

Exemplaren

Informatie bij werk

DIT WERK IS TE KOOP


Vraagprijs € 700,00
Paksane Laos

2008 - Paksane Laos

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul het onderstaande formulier in als u interesse heeft in dit kunstwerk. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de details te bespreken.

Periode
61 Colorful
Techniek
Etsen
Publicatie
Series
Oplage
15
Oplage Nummer
05/15
Tekst achterzijde
Laos Pahsane
Collectie
Private Collections
Geografie
Laos; Bolikhamsai; Pakxan

Toon op kaart