WERKEN

De werken die aangeboden worden komen uit mijn eigen collectie. Al deze werken zijn gedocumenteerd en op de site beschreven.

 

Een deel van de aangeboden werken vindt u op deze pagina. Wilt u de andere aangeboden werken zien en bent u serieus geïnteressseerd een werk van Jan Montyn aan te schaffen, dan kunt u een afspraak maken via info@janmontyncollection.com

 

Op de site kunt u de etsen het best beooordelen door op de detailpagina van de betreffende ets op de daar getoonde afbeelding te "klikken". U krijgt dan in een zogenaamde "lightbox" een grote afbeeelding te zien.

 

Veel genoegen bij het bekijken,

Rombout van Zwetselaar 

 

PRIJZEN

Werk van Jan Montyn wordt via galeries en via veilingen verkocht. Tussen galeries en veilingen bestaat vaak een prijsverschil. Op veilingen is het aanbod veelal beperkt, de prijzen variëren dan van €100 tot €250 per werk. De prijs die een galerie vraagt is hoger en kan soms oplopen tot €750 à €1.000. De prijzen op deze site liggen in het algemeen gesproken tussen €150 en €300. De prijs is mede afhankelijk van het jaar waarin de ets gemaakt is, de omvang van de oplage en de grootte van de ets. Indien er kleine aanmerkingen zijn aangegeven op de fysieke kwaliteit gelden lagere prijzen.

 

INDELING VAN DE WERKEN

De werken die aangeboden worden zijn op de site beschreven. Zij zijn ingedeeld in de categorieën "Boeken", "Series" en "Enkele bladen". Indien van een boek of serie alle of een substantieel aantal etsen aangeboden worden, zijn deze etsen bij "Boeken" of "Series" opgenomen. Indien slechts één ets van een serie of boek beschikbaar is, is dit werk bij de "Enkele bladen" opgenomen. Er is dan wel vermeld bij welke serie de ets behoort.

 

Het is mijn wens om de werken waaruit de series bestaan zo veel mogelijk bijeen te houden. Alle werken die in de categorieën "Complete Boeken" en "Complete Series" zijn opgenomen, zijn in principe dan ook niet afzonderlijk te koop.

Boek - 1964 Het boek Elja

Vogel van geluk
Bekijk werken

Ontmoeting op de grens
Bekijk werken

Een bloem voor Elja
Bekijk werken

Met handenvol warmte van de zon komen
Bekijk werken

Variaties op het thema twee
Bekijk werken

"Zie je nu wel, toch een bloem"
Bekijk werken

Grote donkere nacht buiten
Bekijk werken

Waarin we ons bewegen
Bekijk werken

Het nieuwe rondom ons
Bekijk werken

Wandeling in verlicht centrum
Bekijk werken

Voortdurende beweging
Bekijk werken

Bewegend monument voor Elja
Bekijk werken